woensdag, 08 november 2017 09:25

Remy Boys Wijgmaal II – Baratee Neerijse 0-0

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Na zeven speeldagen prijkten de boys nog steeds bovenaan het klassement in derde nationale en waren ze bovendien nog steeds ongeslagen. Hoogmoed komt echter voor de val (of zoals onze erevoorzitter het zou verwoorden: “Cito ignominia fit superbi Gloria”) en met een eveneens ongeslagen tegenstander uit Neerijse op bezoek, waren de vaartjongens gewaarschuwd.
Volgende namen moesten de eerste plaats verdedigen. In doel de gelegenheidsgoalie Frie, door menig frituurbezoeker beter bekend als ‘magic’ Frie. De achterlinie bestond uit Fons, Anthoon, Tijs en Roel. De centrale as werd gevormd door Steven, Roosens en Jos, die voor deze wedstrijd de kapiteinsband mocht dragen. Dit bleek geen sinecure, aangezien de eigenaar van de kapiteinsband andermaal halsstarrig weigerde zijn band uit te lenen. De flanken werden bezet door Ray en JouJou. PJ nam plaats in de punt.
De Leeuwen trokken de wedstrijd meteen naar zich toe en toonden duidelijk veel drang naar voren. Via enkele flitsende combinaties door het centrum en via de razendsnelle Ray konden de boys enkele keren gevaarlijk zijn. Op corner, via een last-minute door Kris ingefluisterd nummertje, kon PJ aan de eerste paal Ray bereiken die maar nipt voorlangs besloot. Ook een pegel van Roosens veranderde op een onverklaarbare wijze uiteindelijk in een ‘oprapertje’ voor de doelman uit Neerijse. Baratee, dat duidelijk naar Wijgmaal was afgezakt om niet te verliezen, zette hier niets tegenover. 0-0 was de ruststand.
Sammeke kwam Joujou vervangen bij het begin van de tweede helft. Enkele flitsen van de Benjamin van de boys, deden de hoop in het Stade Maurice Steurs opnieuw oplaaien, maar het oververdiende doelpunt bleef uit. Coach Thomas besloot vervolgens om Ruben en Michiel in het veld te droppen. Ondanks hun gretige invalbeurt konden ook zij niet voor het bevrijdende doelpunt zorgen. Anthoon was er andermaal bijzonder dichtbij op corner. Een Neerijs-achterwerk gooide roet in het eten. Het laatste fluitsignaal kwam dichterbij en Neerijse ging nadrukkelijker tijdrekken. Na corner vijfendertig voor de boys kwam een afvallende bal voor de voeten van El capitan Jos, die de bal naar schatting aan 137 km/u rakelings over de kruising vuurde. Ook Ray en Sammeke hadden beide nog een goede mogelijkheid, maar het doelpunt dat de verdiende driepunter zou opleveren, viel helaas niet. Een gewonne punt voor Baratee, twee verloren punten voor de Boys. Het gelijkspel tussen Ani en Oplinter zorgde uiteindelijk voor goed nieuws: de boys bleven ook na acht speeldagen op kop van het klassement met 20 punten.
Volgende wedstrijd: Plato-Tienen – Remy Boys op zaterdag 11 november om 15u. Alle supporters op post!

Additional Info

  • Uitslag: 0-0
  • Doelpuntenmakers: /
  • Man van de match: Fons
  • Datum: zaterdag, 04 november 2017
Read 29371 times Last modified on woensdag, 08 november 2017 09:27

Komende wedstrijden

There are no events at this time

Volg ons op Facebook

Wedstrijdverslagen 1de ploeg

Wedstrijdverslagen 2de ploeg