woensdag, 20 februari 2019 08:40

Remyboys II - VK Heuvel-Lo: 4-2

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Het was al geleden van begin november dat onze tweede ploeg nog eens kon winnen, en dan nog met duidelijke cijfers tegen de derde in de stand.

Het begon nochtans weer troosteloos, na amper 20' stonden we al 0-2 achter. Jan Henderix was echter in een begenadigde dag: eerst schildert hij een voorzet op het hoofd van Joujou die binnenkopt, 2-1, en dan trapt hij een vrijschop tegen de paal, gelukkig kan Bram recupereren en de 2-2 staat op het bord. Kort voor rust begaan de heuvelaars een penanty op Joujou, en weer Jan H helpt ons zowaar aan een voorsprong: 3-2 met de rust!

 Jonas D komt wel Bram vervangen, maar de tweede helft wordt Joujou-time, al na 5' tikt Joujou twee man uit en werkt af: 4-2, voorwaar hij kan het nog, zijn tweede van de match! Op minuut 60 stelt hij hun keeper op de proef met een bal die maar juist overgetikt wordt. Maarten de Force op corner besluit rakelings naast, Matyas B geeft nog van op links een scherpe voorzet voor doel, maar Joujou komt een voet tekort. 

Kortom een verdiende overwinning, echter onverzoenbaar met de pover 11 punten in de stand. Nu is minstens de mogelijkheid gevrijwaard om van die voorlaatste plek weg te geraken in de zeven laatste matchen. 

Additional Info

  • Uitslag: 4-2
  • Doelpuntenmakers: Joujou 2x, Bram L, Jan H
  • Man van de match: jan Henderix
  • Datum: zaterdag, 16 februari 2019
Read 3395 times Last modified on dinsdag, 03 september 2019 13:39
Van Holm Jan

Peter

More in this category: Remyboys II - FC Caf 99: 2-2 »

Komende wedstrijden

There are no events at this time

Volg ons op Facebook

Wedstrijdverslagen 1de ploeg

Wedstrijdverslagen 2de ploeg