zondag, 03 maart 2019 15:51

De Venne Aarschot - Remy boys I: 1-4

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Iedereen stond op scherp want we weten dat we, zeker op verplaatsing, altijd  een lastige klant hebben aan De Venne. Gelukkig hadden we weer een vrij volledige en vooral evenwichtige ploeg, zelfs in afwezigheid van Mich, Lucas, Robbe, Bram R en Floris, maar gelukkig wel met viking Wout,  Thijs en Mathias M  er terug bij in de aanval, ook de verdediging was  weer volledig zowel met Tom, Matyas B en Matthias Dormaels er terug bij . Een middenveld met tonnen ervaring met Jan S, Joni en Pirre.  Met een bank bovendien met joker Sam en Christof kon er niet teveel verkeerd lopen. Kris had alles weer goed uitgepuzzeld.

Het begon nochtans met een mee-slag en een tegenslag: na 10' maakt iemand van ons handspel in de kleine backcarré, de penalty wordt door hen naast getrapt maar  op het halfuur verkijkt Matyas zich op een center vanaf de cornervlag en in zijn rug kan een vennenaar onhoudbaar voor goalie Lucas D: 1-0. 

Het mag wel gezegd dat de hele eerste helft ons passenspel, mede door doortastende en snelle spel van De Venne, veel te veel precisie miste, misschien zou het wat helpen als er al eens meer getraind wordt ...( à bon entendeur salut, wist men al in de XVIIe eeuw).

Nog voor de rust geeft Gielen een diepe pas die zij maar slecht kunnen wegwerken, snelle Wout blijft goed drukken en uiteindelijk kan Mathias M er mee tot in hun goal lopen, hun verdediger botste wel hard tegen de paal gelukkig zonder verder onheil: 1-1. 

De tweede helft wordt onze joker Sam ingebracht voor Wout. Zowel Jakke S als Thijs (scheert de kruising) krijgen een dikke kans, maar dan komt het weer: op het uur opnieuw penalty voor De Venne en ze sjotten hem er weer over.... wij zagen de bui al hangen, oef!

Maar nu zijn de boys echt wakker. Eerst wordt nog een moegestreden Jan S vervangen door Christof die er met zijn lengte en kopsterkte in slaagt hun boomlange nummer 17 te neutraliseren. Thijs dolt dan een beetje met een verdediger maar besluit juist naast. Onvoorstelbaar vergeet hun keeper dan de bal op te rapen en kan Mathias Martens simpelweg scoren, even later recupereert hij opnieuw met een schitterende beweging de bal maar hun keeper werkt niet mee. Sam en Thijs maken er dan maar een festivalleke van. Sam -je zou het hem niet nageven- blijft de verdedigers drammen, bedient dan Thijs die afmaakt, al 1-3. Sam als topschutter wil dan zelf ook wel 's proberen maar de bal botst op de paal. Ons middenveld snoept de bal af , pas naar Sam die opnieuw Thijs bedient die zijn tweede scoort. 

Als ik de stand bekijk doen we terug volop mee in de eindstrijd. Is jullie ook al de parallel opgevallen met de play-offs: de kloof is zelfs zonder halvering van de punten gedicht! Wel nog 24 punten te spelen en daar is maar één remedie tegen: uit respect voor jullie talent, het gratis voor jullie werkend bestuur en last but not least jullie coach: komen trainen. dan kan je binnen enkele weken niet zeggen: "wir haben es nicht gewüsst".

Toch hebben jullien weer gezorgd voor een mooie zaterdag. 

  

Additional Info

  • Uitslag: 1-4
  • Doelpuntenmakers: Matthias M2x, Thijs 2x
  • Man van de match: de hele ploeg
  • Datum: zaterdag, 02 maart 2019
Read 2818 times Last modified on zondag, 03 maart 2019 22:47
Van Holm Jan

Peter

Komende wedstrijden

There are no events at this time

Volg ons op Facebook

Wedstrijdverslagen 1de ploeg

Wedstrijdverslagen 2de ploeg