zondag, 17 maart 2019 10:47

Dorpskroeg Egenhoven - Remy Boys II: 3-6

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Ik was wel een kwartier te laat maar juist op tijd op het veld achteraan op het sportkot om de tweede goal van Ruben te zien 0-2 dus. Op het halfuur legt Ruben de bal klaar voor Ray en staat het 0-3. Die kroegenaars speelden wel de hele eerste helft met 10 man.

Pas vrij laat had ik door dat de man-int-zwart onze Radja was: ik kan alleen getuigen dat hij veel beter floot dan de paar scheidsrechters waar we het de laatste weken moeten doen, lees maar eens het verslag van wat we op Alpia Tildonk een paar uur vroeger hebben moeten meemaken.De tweede helft kon Dorpskroeg gelukkig voor hen terug rekenen op 11 man en het maf gezegd: die mannen kunnen een aardig stukje voetballen.

Maar wij ook, veel beter samenspel dan je gewoon bent te zien bij die van ons en dat heeft uiteindelijk geloond.

Kort na de rust kan Joujou na mooi passenspel Ruben bedienen die weer kan scoren 0-4. Dorpskroeg had wel geen zin om zich te laten afslachten en scoren 10' later tegen: 1-4

Na fout op Ray krijgen we penalty die Jan Henderix keihard binnentrapt en het staat 1-5. Het wordt zelfs nog 1-6 als Ray een gemeten pas schuift naar Bram Lamens  die zijn eerste goal van het seizoen maakt. 

Het laatste kwartier is de focus weg en kunnen die mannen zelfs nog twee keer tegenscoren, ei zo na zelfs 4 keer ware het niet van onze goalie Lucas D die zijn eerste penalty -denk ik toch? - bij ons stopt, bravo man!

... Matematisch hebben we nog een waterkans om voorbij Dorpskroeg te schuiven in de ranking: wij hebben 15 punten en zij 17 maar een match minder. Het kan nog: op de vier resterende matchen hebben we zeker nog twee kansen en wie weet sprokkelen we nog een paar puntjes bij de twee andere ploegen, positief blijven en vechten tot het einde dus. 

 

 

 

Additional Info

  • Uitslag: 3-6
  • Doelpuntenmakers: Ruben (hattrick),Ray, Jan H, Bram L
  • Man van de match: Radja (scheids!)
  • Datum: zaterdag, 16 maart 2019
Read 2619 times Last modified on dinsdag, 03 september 2019 13:31
Van Holm Jan

Peter

Komende wedstrijden

There are no events at this time

Volg ons op Facebook

Wedstrijdverslagen 1de ploeg

Wedstrijdverslagen 2de ploeg