woensdag, 27 maart 2019 16:44

Remyboys I - FC Supers: 3-1

Written by 
Rate this item
(0 votes)

De eerste ploeg heeft toch revanche kunnen nemen met een duidelijke overwinning, ondersteund door mooi voetbal, na het puntenverlies op het patattenveld ginder van de Supers. Gelukkig werd de match ook gefloten door een neutrale man die zijn best deed en bleven we gespaard van het soort onbekwamen waar we de laatste tijd last mee hadden.

Het karakter van de boys werd wel al na 25' gestest als de Supers eerst konden scoren na een zeldzame fout in de verdediging. Maar enkele minuten later ging Sam er alleen vandoor en knalt op de keeper maar die lost de bal , gelukkig is een steeds attente Thijs gevolgd en staat het 1-1.

Kort voor rust krijgen we een boysfestival. Eerst knalt Pirre, dan Sam en ook Jan S en zelfs nog Thijs of Mathias M maar telkens slaagt de keeper en een paar van hun spelers op de doellijn er in de bal te keren, een schitterende fase. Er volgt wel een corner, en dan volgt meestal een soort door Kris uitgevonden panenka versie: Mathias M trapt hem en Sam lepelt hem binnen. Rusten dus met een voorsprong.

In de tweede helft versieren de Supers op het uur een penalty, maar onze Jan C REDT! Hij verdiende het daarom om kennis te maken met Lazarus dezelfde avond...

Klassebak Thijs ging 20' later alleen op wandel, rolde simpelweg hun flank op en besloot mooi: 3-1. 

Superkontente spelers, coach en supporters, en we blijven leider! 

Additional Info

  • Uitslag: 3-1
  • Doelpuntenmakers: Thijs2x,Sam
  • Man van de match: Joni
  • Datum: zaterdag, 23 maart 2019
Read 2447 times
Van Holm Jan

Peter

Komende wedstrijden

There are no events at this time

Volg ons op Facebook

Wedstrijdverslagen 1de ploeg

Wedstrijdverslagen 2de ploeg