vrijdag, 15 november 2019 14:39

Knepper Leefdaal - Remy Boys II: 4-2

Written by  Peter
Rate this item
(0 votes)

Autor: T2 Peter

De spelers en staf van de 2de ploeg hadden er zin in. Het zonnetje gaf nog wat warmte, het grasveld lag er goed bij. We moesten even wachten om de kleedkamer te betreden omdat de plaatselijke man die de gas doet brannen, de leefdaalse stoof niet aan de praat kreeg. Normaal stoken ze de kleedkamer goed warm zodat de bezoekers versuft aan de aftrap zouden komen. Hier niet het geval, in een koude kleedkamer gaf T2 zijn opstelling en zijn te volgen tactiek mee.

In doel Jan C. Achteraan: Kris, Bert, Seppe en Roel. De driehoek in het midden: Jules, Louis en Ruben. Vooraan: Joujou, PJ en Nico. Op de bank: A3, Kobe, Ignace, Thomas (die de zieke Jan H. kwam vervangen) en T2 Peter + afgev. Wim.

Bij de toss hielden we rekening met de laaghangende zon, de hellingsgraad van het terrein. En volgens supporter Radja ook met de stand van de maan.

Beide ploegen beginnen fel aan de match. Het eerste kwartier hebben we het knap lastig met de stevige maar faire duels van Leefdaal. Geleidelijk nemen we de bovenhand en drukken de tegenstander meer en meer op hun helft. Op minuut 18 een eerste grote kans voor de Boys, Rukke schiet de bal overhaast aan de verkeerde kant van de paal. Min 24: actie van Joujou, voorzet en PJ kopt van kort bij over de lat. Even later terug een actie van Joujou op de flank, voorzet en PJ scoort vanuit een schuine hoek: 0-1

Lang hebben we niet kunnen genieten van de voorsprong. Ingooi Leefdaal, bal wordt doorgekopt en aan de 2de paal kan er te gemakkelijk binnengekopt worden. 1-1 en alles te herdoen. We krijgen nog een kans na een corner, Jules trapt in de draai over doel. Na deze corner een aanval van Leefdaal op de linkse flank, voorzet en de kopbal verdwijnt met een boogje in doel. 2-1. Na een slap schot van Roel gaan we de koude kleedkamer in. De verdienstelijke Joujou wordt vervangen door A3.

De 2de helft was nog maar 5 min bezig en het was al 3-1. Bal wordt doorgekopt en met een boogje gaat de bal over onze keeper. Een kopie van de eerste tegentreffer. We zijn nog niet bekomen van deze opdoffer. Een actie centraal voor doel en de speler van Leefdaal staat alleen voor Jan: 4-1.

T2 brengt Kobe in voor Kris en Ignace komt Jules vervangen. We gaan met 3 achteraan spelen. Dit gaf direct resultaat. Eerst kopt A3 over. Even later een typische A3-actie, in de kluts trapt hij binnen: 4-2. We geven de moed niet op en spelen met veel inzet. Een schoonheidsprijs krijgen we hier niet voor. We proberen te voetballen maar zijn te overhaast en onze passen zijn niet zuiver genoeg. Peter speelt de laatste troefkaart uit: Thomas komt Nico vervangen. Rukke trapt nog voorlangs, Pj kopt nog op doel. Maar daar bleef het bij.

We verliezen een derde keer op rij. We krijgen twee voetbalvrije weekends, daarna moeten we verder op het elan van onze eerste wedstrijden doorgaan.

Man van de match: Seppe

Additional Info

  • Uitslag: 4-2
  • Doelpuntenmakers: PJ , A3
  • Man van de match: Seppe
  • Datum: zaterdag, 09 november 2019
Read 1820 times

Volg ons op Facebook

Wedstrijdverslagen 1de ploeg

Wedstrijdverslagen 2de ploeg