zondag, 08 september 2019 09:33

Remy Boys I - FC Pellenberg 3-3

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Tony herinnerde me eraan dat we in de 4 vorige jaren maar één keer één punt hebben gehaald in een thuismatch tegen Pellenberg, bij hun hebben we telkens verloren.

Coach Kris had zijn huiswerk goed voorbereid en gezorgd voor wat versterking door beroep te doen op Arno en Tuur. Meer dan nodig om geen belabberd figuur te slaan, onze doodle toonde dramatische witte plekken: geen Sam, Roosens, Stef, Wout, Matthias D, Sander. Allemaal om allicht goede redenen. Aja, er is dan nog Floris ook waar we nog niets van gehoord of gezien hebben op training...

Gelukkig hadden we nog een sterke bank met talentvolle nieuwkomers, in de tweede helft kon Milan Thijs vervangen, wat later werden Arno en Tuur ook nog gewisseld door herstelde Boris en Iason. en, zzer belangrijk, konden we voor de eerste keer rekenen op Viktor in de goal!

De verdediging werd verzorgd door Lukas, Boyen, Robbe en Tuur. Middenveld met Arno, Joni, Pirre en Marre, Thijs en Mattias vooraan. 

De hele eerste helft hadden de boys duidelijk overwicht, kort voor het halfuur kon Thijs de ban breken met een penalty 1-0. Dan begint de eerste schijf van gemiste open kansen, eerst probeert Pirre de korte hoek, dan Thijs alleen voor de keeper en vlak voor einde eerste helft ook Arno. 

De tweede helft begint opnieuw met opnieuw een open kans voor Arno, Thijs, weliswaar goed gevolgd, kon evenmin afmaken. Arno geeft daarna een gemeten kans aan Joni die kalm afmaakt: 2-0, 10' later doet Arno het opnieuw nu naar Mattias maar hij mist ook. 

Hoe gaat dat weer met dat 'deksel op de neus'? Op een kwartier tijd scoren de pellenbergers maar liefst drie keer tegen. Milan was onderussen ingevallen voor Thijs, nu worden ook Arno en even later ook Tuur vervangen door Boris en Iason. Alle drie vlogen erin voor volle 100% maar het duurde toch tot de laatste 5' eer Pirre op vrijschop van Lukas kon gelijk maken. Bij ons een grote oef, hoewel er daarna nog twee wereldsafes van Viktor nodig waren, bedankt man. Eindstand 3-3.

een leerrijk verhaal hoe je met een 2-0 voorsprong toch niet op beide oren kunt slapen. 

Nog Peter bedanken natuurlijk als loco-coach  voor Kris die zijn telefoonkrediet wel helemaal zal opgebruikt hebben vanuit het verre Majorca.

Additional Info

  • Uitslag: 3-3
  • Doelpuntenmakers: Thijs, Joni, Pirre
  • Man van de match: Viktor
  • Datum: zaterdag, 07 september 2019
Read 684 times Last modified on zondag, 08 september 2019 18:22
Van Holm Jan

Peter

Wedstrijdverslagen 1de ploeg

Wedstrijdverslagen 2de ploeg