donderdag, 19 september 2019 12:25

KWB Scherpenheuvel - Remy Boys I: 2-2

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Aangespoord door Kris, toch nog een laat verslag. terug een gelijkspel waardoor we toch niet de beste seizoensstart kennen. 

Thijs, Mattias M en Joni konden er niet bij zijn, gelukkig hebben we een hele gang jong talent gerecruteerd zodat Kris een sterke selectie kon opstellen. Viktor in doel, verdediging met Sander, Boyen, Robbe en Matthias D, middenveld met Roosens, Pirre en Lukas en de aanval met Wout, Iason en Sam

Nu al de tweede match op rij van teveel gemiste kansen. Het begon nochtans goed, al na 10' kan Iason een slecht uitgetrapte bal recuperen, ontwijkt de doelman en legt hem in het mandje 0-1. Na een mooie aanval kan Sam Wout bedienen maar die mist de afwerking. In het laatste kwartier van de eerste helft voetballen we zo nog drie kansen bijeen, eerst Sam in het zijnet, 2' later kan de keeper zijn shot pakken en daarna geeft hij nog een schitterende pas op Iason die dit keer het geluk niet aan zijn zijde heeft. Vlak voor rust kan Scherpenheuvel tegenscoren 1-1.

Na 10' in de tweede helft wordt Sam na een heerlijke dribbel en op volle snelheid  door hun nummer 5 op de rechterhoek van de kleine backcarré gehaakt (een zuivere pootje lap) maar de scheids staat nog ongeveer halfweg de grote backlijn en de middencirkel en doet of zijn neus bloedt. Ergerlijk. Wat later komt Seppe een verdienstelijke Matthias D vervangen en Milan komt in de plaats van een leeggelopen Iason, het laatste kwartier valt ook Nico in.  Dan volgen er weer twee open kansen voor Pirre die niet kan besluiten. Met een grote zucht van opluchting kunnen we echter op corner scoren, Milan duwt hem binnen:1-2 . Je denkt dan match gespeeld maar dat is buiten de waard gerekend: in de verlenging krijgen de scherpenaars nog een vrijschop na een onnodige fout en lap droom vervlogen met een laatste gelijkmaker. Of hoe je kan een hele match de betere ploeg zijn en toch -gelukkig wel - maar een mager puntje rapen. Men zegt op TV dat voetbal draait om doelpunten, maar ik preciseer: één doelpunt meer als de tegenstander! We maken wel doelpunten maar wat meer efficiëntie zal er wel bijmoeten.

Het zal voorwaar niet gelegen hebben aan Kris die zich zowat de ziel uit zijn lijf heeft gecoacht, zonder de excessen van die van Juventus! 

 

 

Additional Info

  • Uitslag: 2-2
  • Doelpuntenmakers: Iason,Milan
  • Man van de match: Sam, Iason
  • Datum: zaterdag, 14 september 2019
Read 483 times Last modified on vrijdag, 20 september 2019 14:32
Van Holm Jan

Peter

Wedstrijdverslagen 1de ploeg

Wedstrijdverslagen 2de ploeg