zaterdag, 28 september 2019 09:29

Remy Boys I - FC Supers: 4-0

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Na een iets minder vlotte seizoensstart waarin de boys wel kreatief waren in kansen maar minder gelukkig waren in de afwerking, werd de volle buit gehaald met een ruime 4-0 overwinning tegen de Supers. 

Met Joni terug uit China, voorwaar Floris die zich nog eens kwam tonen en een bank om u tegen te zeggen (Boris, Iason, Stef en Milan) zette Kris volgende ploeg op de mat:  goalie Victor werd beschermd door Matthias D, Robbe, Mattyas B en Lukas, de doorsluis- en aanvoerverantwoordelijken waren Floris, Joni en Pirre, de killing fields werden bemand door Wout, Thijs en Sam. 

Al vlug kon Wout van vlakbij een pas van Sam afwerken, 1-0, een paar minuten later krijgt Thijs ook een gemeten pas van Floris, maar hij maakt nog een mooi rondje en mist dan rakelings. Naar het einde van de eerste helft toe krijgen de Supers meer greep op de match, er is zelfs een safe van Victor nodig die hem (de bal) vlak op het gezicht van Lukas wegbokst, bij Lukas even het licht uit. 

Bij de herneming komt Iason een trekkebenende Pirre vervangen. Komt er toch nog geen geruststellende goal bij ondanks een schitterende kop van Thijs in de korte hoek. Een te entoesiaste Floris krijgt geel, Wout kampt met kramp, en Thijs - wordt tussen haakjes iedere week weer beter mikt opnieuw juist naast met een mooie pas van Iason. De ban wordt pas gebroken op minuut '65: Sam knalt een vrijschop tegen de kruising en een flukse Floris is er onmiddellijk bij om de rebound binnen te knallen, 2-0 oef! Dan begint het festival, de Supers hebben dan begrepen dat het niet meer voor vandaag zal zijn. Sam krijgt een identieke kans als Floris en schildert schuin binnen.  een dik kwartier voor tijd heeft Iason dan een mooie ingeving om de bal door te laten voor een goed gevolgde Sander die door de benen van de keeper afwerkt: 4-0.

Stef en Milan komen dan nog opdraven maar de scheids vindt dat het blijkbaar genoeg geweest is want dan krijgen we nog minstens 3 off-side fases die systematisch de nek omgewrongen worden: eerst een prachtgoal van Joni, dan 2 of 3 keer Sander maar het mocht dus niet meer. Sander bekoort dan nog eens met een misser in de korte hoek en Thijs besluit de match met nog een - unvollendete -mooie dribbelkans. 

Ik zie hoeveel plezier de supporters (waaronder ikzelf) er aan beleven, ik hoop de spelers zelf ook. Loon naar werken in de 'voetballogie' betekent komen trainen, dat is natuurlijk geen wet van Meden en Perzen maar het is me toch opgevallen dat e tweede ploeg een 0-2 achterstand ophaalt in de tweede helft en het doelpuntenfestival van de eerste ploeg ook diep in de tweede helft valt. Er worden ook nog andere dingen beweerd over wie het langst volhoudt...

Additional Info

  • Uitslag: 4-0
  • Doelpuntenmakers: Wout, Floris, Sam, Sander
  • Man van de match: Sander
  • Datum: zaterdag, 21 september 2019
Read 452 times Last modified on zondag, 17 november 2019 13:52
Van Holm Jan

Peter

Wedstrijdverslagen 1de ploeg

Wedstrijdverslagen 2de ploeg