maandag, 14 oktober 2019 11:53

Remy Boys I - Pakenhof Heverlee: 2-0

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Vooraf: er komt al dan niet nog een verslagje van jullie klinkende overwinning (1-5!)op en  tegen Shangaï (Brecht R heeft dat blijkbaar beloofd aan Polle).

En nu Pakenhof. Prachtig weertje en een coach die  op meer dan voldoende talent kon rekenen met , zioals bij de tweede ploeg, een mooie mix van jonge runners en ervaren rotten. Toch er even aan herinneren dat Pakenhof al de laatste 5 (ja vijf!) seizoenen ons zwart beest was op onze thuismatchen nota bene (2x tegen ons gewonnen en 3x gelijk gespeeld)!. Mede door ons puntenverlies thuis tegen Pakenhof (en dat tegen de Supers denk ik) zijn we vorig jaar een mooie titel mislopen...  . Maar Kris heeft zijn huiswerk goed gemaakt.

Victor in doel, een verdediging die op een paar fases na pal stond en misschien de hele match lang te veel in een zetel heeft kunnen spelen met Mattias M rechts, Floris en Boyen centraal en een flitsende Sander op links. Pirre en Boris als middenveld, een zeer hard werkende Iason als een soort vrije pion tussen midden en voorlijn, en vooraan de vertrouwde afwerkers met Sam, Thijs en Wout.

Het eerste halfuur was genieten van goed voetbal maar duidelijk met overwicht van de boys. Kansen te over, al na 10' vergeet Sam weer zich te laten vallen in de zone van de waarheid, Boris kapt mooi uit, bedient Iason die hoog over besluit en Wout krijgt een geschilderde bal van Pirre op het hoofd maar vlak op de keeper.

Op het halfuur besluit MattiasM dat het welletjes is geweest, loopt er twee drie pakenaars af, bedient Sam die Thijs rustig kan laten afwerken: 1-0. 

Nog geen 5' erna wordt Wout neergeduwd in de penaltyzone, de ref twijfelt echter en legt de bal er juist buiten en we kunnen niet besluiten. Ook een schot van Mattias M gaat nog eens vlak langs. 

in de tweede helft komt Bram Iason, en Matthias D Sander vervangen. Het duurt wel tot een kwartier voor tijd eer de 2-0 valt: Matthias D geeft een mooie pas naar Wout die opnieuw zijn goaltje meepikt. Ik dacht ja, nu kan het festival beginnen met de vele kansen die we creëren, maar het is bij 2-0 gebleven, alleen is Milan nog Wout komen vervangen.

Conclusie: onze pelouse is misschien niet ideaal maar dat belet niet dat we een mooie pot voetbal gezien hebben. Benieuwd naar volgende week.

 

Additional Info

  • Uitslag: 2-0
  • Doelpuntenmakers: Thijs, Wout
  • Man van de match: Iason
  • Datum: zaterdag, 12 oktober 2019
Read 546 times Last modified on zondag, 17 november 2019 13:50
Van Holm Jan

Peter

Wedstrijdverslagen 1de ploeg

Wedstrijdverslagen 2de ploeg