zondag, 15 december 2019 09:47

Remyboys I - Sparta Tremelo: 4-1

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Spijtig genoeg heb ik de match niet gezien maar toch een paar echos gekregen.

Wat ik wel wist is wie er nog altijd niet bij waren wegens gekwetst of andere besognes: geen Pirre, Boris, Floris, Wout, Lukas, Iason, Bram en wie vergeet ik ? Niet getreurd als je kan rekenen op minstenhs een halve ploeg jonge klassebakken. Naast de vertrouwde namen van Thijs, Mattias M, Matyas Boyen, Joni en Robbe, hebben we nu Victor, Sander, Marre, Milan en vvor de gelegenheid versterkt met Kobe en Seppe waardoor spijtig genoeg de angel wel een beetje uit de tweede ploeg moest worden gehaald. Maarten L, Lucas C en Force zijn nog ingevallen.

De eerste helft was blijkbaar Spartatime en komen de boys op achterstand. Gelukkig kon Thijs vlak voor rust tegenprikken. Wel verdienen dan al Kobe en Victor de titel 'man van de match. Dat Kobe hun gevaarlijkste man Silah uit de match heeft gehouden verdient een speciale vermelding. Dat men ook Victor vooruitschuift verwondert mij al niet meer...

De tweede helft ging blijkbaar iets vlotter, een tweede lucky goal van Thijs, een mooie van Milan (al een mooie reeks aan 't breien man!) en een penalty doelpunt van Joni. 

Met 21 punten (met 2 matchen minder gespeeld ) en een eerste inhaalwedstrijd volgende week winnen op WAKKERZEEL draaien we halfweg het seizoen lekker mee waar we moeten staan... op de hielen van de topploegen. Jullie kunnen uzelf en ons een mooi kerst- en nieuwjaarsgevoel bezorgen!

Additional Info

  • Uitslag: 4-1
  • Doelpuntenmakers: Thijs2x, Milan, Joni(P)
  • Man van de match: Kobe en Victor
  • Datum: zaterdag, 14 december 2019
Read 194 times Last modified on maandag, 16 december 2019 17:49
Van Holm Jan

Peter

Wedstrijdverslagen 1de ploeg

Wedstrijdverslagen 2de ploeg