zondag, 05 januari 2020 11:01

Leuven Cardinals - Remy Boys I: 2-4

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Oeps, Matyas B wijst er me op dat ik blijkbaar vergeten ben mijn verslagje van die match te posten, bij deze rechtgezet.

Opnieuw door heel wat afwezigen, moest erwat geschoven worden in de opstelling voor deze avondmatch op kunstgras. Gelukkig hebben we een schare jong talent waar we kunnen op rekenen. 

Victor in doel, Jan H, Seppe, Robbe en Iason als 'berlijnse' muur ? Verder Sander, ervaren Joni, Marre, Boyen in het midden en vooraan Mattias M en Milan om er- soms letterlijk - de beuk in te zetten.

De eerste helft tonen we veel aanvalsdrift en dus veel kansen. Na 20' kan Milan de score al openen. Een beetje later moet Victor al hun eerste kans keren. Sander krijgt dan wel eerst geel maar een paar minuten later halen ze hem onderuit in het strafschapgebied. Joni kan de penalty, weliswaar in twee keer , afwerken 0-2. Mattias M doet er dan nog bijna een goaltje bij , maar het is Matyas Boyen die de corner van Mattias M met een mooie kopslag kan binnenwerken 0-3. Vlak voor rust probeert hij nog eens hetzelfde maar geen succes. 

Na rust moeten we een kwartier wachten tot Milan alles en iedereen voorbijstormt maar er is niemand gevolgd. Een zeer nuttige Mattias centert naar Marre die ook in twee keer kan afwerken 0-4.

Mattias en Marre mogen dan gaan rusten en Force en Bram R komen opdraven. Dat Victor zich dan nog twee keer heeft moeten omdraaien zal hem allicht geen plezier gedaan hebben. De jonge garde, goed aangestuurd door de coach,  bewijst wel opnieuw dat ze er staan. Bravo so far.

Additional Info

  • Uitslag: 2-4
  • Doelpuntenmakers: Milan,Joni(P),Matyas, Marre
  • Man van de match: Milan,Jan H
  • Datum: zaterdag, 07 december 2019
Read 577 times
Van Holm Jan

Peter

Wedstrijdverslagen 1de ploeg

Wedstrijdverslagen 2de ploeg