zondag, 09 februari 2020 16:00

Remyboys I - Shangai Leuven: 2-1

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Ere wie ere toekomt, de Shangaiboys hebben het onze boys, vooral het eerste halfuur, knap lastig gemaakt. Maar dat verklaart meteen dat 'die van ons' vanaf het begin hun beste kunnen hebben ingezet.

Krisses boys waren: Victor terug van even out, verdedigd door Lukas(K), Matyas, Robbe en een multi-inzetbare Milan, midden Marre, Joni en Boris, Wout , Mattias en Sam als afwerkers.

Het nieuwjaarsdiner van de vorige avond hadden de boys blijkbaar goed verteerd. Je kan al beter voetballen maar toch gingen de Shangai-lezen met de de eerste goal lopen na een kwartier. Toch duurde het tot het halfuur eer Mattias een gemeten pas van Sam (gelukkig hersteld van blessure) kon gelijkmaken. Voor de rust heb ik alleen nog een vrijschop van Matyas, na fout op Mattias, genoteerd: was wel goed gericht maar toch een paar meter te hoog. 

De tweede helft heeft Kris wel alles op alles moeten zetten met een man op man verdediging om de lang uitblijvende overwinning veilig te stellen. De assist kwam van captain Lukas, Wout lokt twee (volgens hem misschien wel drie) verdedigers en hun keeper weg van voor de goal en Marre kan een van zijn gemakkelijkste goalen van het seizoen binnentrappen. Maar iedereen, de vervangers van het laatste kwartier inbegrepen, Seppe, Stef en Joujou, hebben er voor gevochten. Vandaar dat de coach oordeelt dat de hele groep de titel van 'man van de match'verdient . Voor mij mag dat iedere week zo zijn!

Additional Info

  • Uitslag: 2-1
  • Doelpuntenmakers: Mattias, Marre
  • Man van de match: het collectief!
  • Datum: zaterdag, 08 februari 2020
Read 3313 times
Van Holm Jan

Peter

Wedstrijdverslagen 1de ploeg

Wedstrijdverslagen 2de ploeg