Voorstelling Tweede Ploeg

Remy boys B elftal 2019-2020

de eerste foto van het seizoen met al 15 spelers op. 


PB020533

   van L naar R, boven; T2 Peter, Bram L, Jules, Bram R, Joujou, Seppe, Louis, Ruben C

   onderaan: Roel, Bert, Nico, Bart, Jakke (goalie), Marre en Jan H

 

   (veel namen ontbreken hier nog maar zullen wel op een volgende foto prijken, ik denk aan Radja, Kris DS, Fokke, Wim, A3, Mette de Force, Ignace, Nikolas, Maarten ...)

 

 

 

Onze tweede ploeg seizoen 2018-2019 (2 fotos)

eerste ploeg_003

 Boven L naar R: Nico, Roel Joujou, Christof, Radja, Jonas D, Coach Thomas ,Timpe en Adri

 

 Onderaan: Goalie Lucas D, Jan H, Pieter C, Ruben, Peter, Kris Desmedt en Bart Joosten 

 

tweede ploeg_2018-19_2 

 

 

(van L naar R, : Imbi, Maarten A, Joujou, Ruben, Fokke, Peejee, Adri, Bram R, Roel, Radja, Jakke Creten, Bert, coach Thomas, Peter en Bart)

(ontbreken: Captain Wikke, Mette de force,, nieuwkomers Bram L,  Jules, ...) Een volledige foto voor het - maar vooral hun - nageslacht, zal wel een droom blijven... Dan zijn er nog een paar gelegenheidsinvallers Frie, Frederik D en last but not least de veel te vroeg afgehaakte Ray.

 

Na een langdurig verblijf in derde klasse, werd onze tweede ploeg eind mei 2018 als vice-kampioen gepromoveerd naar tweede klas. daarmee wordt de te grote kloof die zoveel jaren bestond tussen onze beide teams toch gedicht. Om de voorzitter te citeren is het de ambitie er dit jaar een plaats als  stevige middenmooter te bemachtigen. T 1 Chris en vooral T 2 Thomas weten dat er daarvoor meer dan voldoende talent aanwezig is - de kerngroep voor onze tweede ploeg telt  maar liefst 30 kandidaten! - , hopelijk beseffen de spelers dat er best deftig en duchtig getraind wordt. Het wordt in elk geval leuk en spannend om te beleven wat ze er van bakken: alvast Thomas heeft zijn schoenen terug van de haak gehaald...

De tweede ploeg komt altijd op zaterdagnamiddag in actie. Thuismatchen gaan steeds door om 13u30 op het veld van de Remy Boys. de kalender van onze matchen staat elders op deze site.

Wij heten supporters van harte welkom op onze thuismatchen (onze uitmatchen ook natuurlijk). De wedstrijden van de tweede ploeg worden normaliter steeds gevolgd door een spetterende(re) wedstrijd van onze eerste ploeg.

 

 

 

Wedstrijdverslagen 1de ploeg

Wedstrijdverslagen 2de ploeg