Voorstelling Tweede Ploeg

 Om wat vollediger te zijn 2 fotos, het lukt niet om eens de volledige groep te strikken...

eerste ploeg_003

 Boven L naar R: Nico, Roel Joujou, Christf Radja, Jonas D, Coach Thomas ,Timpe en Adri

 

 Onderaan: Goalie Lucas D, Jan H, Pieter C, Ruben, Peter, Kris Desmedt en Bart Joosten 

 

tweede ploeg_2018-19_1 

  Onze tweede ploeg anno 2018-2019 

(van L naar R, : Imbi, Maarten A, Joujou, Ruben, Fokke, Peejee, Adri, Bram R, Roel, Radja, Jakke Creten, Bert, coach Thomas, Peter en Bart)

(ontbreken: Captain Wikke, Mette de force,, nieuwkomers Bram L,  Jules, , Jelle en nog een paar die we graag zouden houden maar dit seizoen nog niet gezien hebben:misterymen Tijs en Michiel.) Een volledige foto voor het - maar vooral hun - nageslacht, zal wel een droom blijven... Dan zijn er nog een paar gelegenheidsinvallers Frie, Frederik D en last but not least de veel te vroeg afgehaakte Ray.

 

Na een langdurig verblijf in derde klasse, werd onze tweede ploeg vorig jaar als vice-kampioen gepromoveerd naar tweede klas. daarmee wordt de te grote kloof die zoveel jaren bestond tussen onze beide teams toch gedicht. Om de voorzitter te citeren is het de ambitie er dit jaar een plaats als  stevige middenmooter te bemachtigen. T 1 Chris en vooral T 2 Thomas weten dat er daarvoor meer dan voldoende talent aanwezig is - de kerngroep voor onze tweede ploeg telt  maar liefst 30 kandidaten! - , hopelijk beseffen de spelers dat er best deftig en duchtig getraind wordt. Het wordt in elk geval leuk en spannend om te beleven wat ze er van bakken: alvast Thomas heeft zijn schoenen terug van de haak gehaald...

De tweede ploeg komt altijd op zaterdagnamiddag in actie. Thuismatchen gaan steeds door om 13u30 op het veld van de Remy Boys. de kalender van onze matchen staat elders op deze site.

Wij heten supporters van harte welkom op onze thuismatchen (onze uitmatchen ook natuurlijk). De wedstrijden van de tweede ploeg worden normaalgezien steeds gevolgd door een spetterende(re) wedstrijd van onze eerste ploeg.

 

Wie op zoek is naar een namiddag voetbal en ambiance op zaterdag, kan dus steeds terecht op ons veld aan de brug van Wijgmaal!

 

Wedstrijdverslagen 1de ploeg

Wedstrijdverslagen 2de ploeg